rev. b

- I. Call to order
- II. Approval of the minutes from March 11, 2016
- III. TEC Membership (5 minutes 1:00-1:05)
 - A. TEC representatives
 - 1. Request representatives report to their colleagues and also encourage committee participation
 - 2. Request that each representative serves on at least one subcommittee thank you!
 - 3. (As necessary) Please consider electing/selecting your 2016-17 TEC representatives.
- IV. TEC Committees (30 minutes 1:05-1:40)
 - A. Assessment/Accreditation (Mary Todd) (15 min)
 - B. Faculty Development (Kathy Wood) (4 min)
 - C. Field/Clinical Experiences (Kathy Doody) (4 min)
 - D. Ad hoc Certification Process (Patty Recchio) (4 min)
 - E. Ad Hoc Future Teachers Recruitment Committee (Kathy Wood) (4 min)
 - F. Ad Hoc EDTPA Task Force (Patty Recchio) (4 min)
 - G. UUP Teacher Education Task Force Report (Steve Macho) (2 minutes)
- V. Unit Head Report (20 minutes -1:40-2:00) (Wendy Paterson)
 - a. Summit summary
- VI. Certification Office update (10 minutes 2:00-2:10) (Patty Recchio)
 - a. NYSTCE
 - b. EDTPA vouchers
- VII. CAEP Coordinator (5 minutes 2:10-2:15) (Mary Todd)
- VIII. CEURE/Educational Pipeline Initiatives update (5 minutes 2:15-2:20) (John Siskar)
- IX. TEUPAC Co-Director (5 minutes 2:20-2:25) (Pixita del Prado Hill)
- X. New Business (2:25-2:30)
 - a. Consider addressing (drafting a statement) regarding a discontinuity among the authority structure defined by the Buff-State organizational chart and the actual functional operations of the Unit-Head.
- XI. Adjournment (2:30)

2015-2016 TEC meeting dates

April 15, 1:00-2:30 in GC 418

May 13, **12:00-1:30** in GC 418

2016-2017 TEC Meeting Dates; 1:00-2:30 in GC 418

(Please verify these dates after the Faculty Senate publishes their 2016-17 schedule)

Fall 2016 September 9, 2016 –first mtg. October 14, 2016 November 11, 2016

*December 9, 2016@ **noon** *

Spring 2017 February 10, 2017 March 10, 2017 April 14, 2017

*May 12, 2017 @ noon